Львівська школа отримає коштовне обладнання за перемогу в екоконкурсі

мішечок
Фото: ЛМР

В Україні відбувся екопроєкт «Мішечок», у якому взяли участь понад 21 тисяча школярів з 313 навчальних закладів. У ньому перемогла львівська школа № 98, де учні цього року пошили 3 160 мішечків.

Про це розповідають у пресслужбі міськради.

«У межах проєкту відбувся конкурс з індивідуальними та колективними номінаціями. Переможці отримають дипломи, еко та смачні подарунки.  Головний подарунок отримає школа, учні якої пошили найбільшу кількість мішечків – принтер для сублімаційного друку», - йдеться в повідомленні.

Найбільшу кількість пошили школярі Дніпропетровської, Донецької, Хмельницької, Миколаївської, Сумської областей. Учасники виготовляли торбинки, розмальовували їх, прикрашали аплікаціями, вирізками, орнаментами, створюючи справжні витвори мистецтва. Старші шили торбинки самостійно, меншим допомагали батьки, родичі, а комусь навіть чотирилапі друзі. Мішечки перетворилися в справжній хіт весни.

Проєкт організував Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки. Генеральним партнером ініціативи виступила компанія PepsiCo Україна.

Діти також планують продавати мішечки на шкільних та міських ярмарках, проводити флешмоби на екотематику в інтернеті, просвітницькі акції біля супермаркетів, а у вересні подарувати разом з канцтоварами для школярів з соціально вразливих категорій.

Знайти роботи інших учасників можна в соціальних мережах за хештегами #мішечокSRW #schoolrecyclingworld #мішечок.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: