На вулиці Бандери у Львові демонтовують МАФи (фото)

IMG_8354
Фото з архіву редакції. Реконструкція львівської вулиці Степана Бандери, березень 2021 рік.

На львівській вулиці Степана Бандери сьогодні демонтували три кіоски, ще п'ятьох планують позбудитися невдовзі.

Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач на власній сторінці у Facebook 14 травня.

«Продовжуємо наводити порядок у місті з тимчасовими спорудами. Зараз активно працюємо з вулицею Бандери, яка у ремонті. З усіма власниками цих МАФів мали розмову, є розуміння. Тому перші три кіоски з Бандери виїхали без скандалів. Решту Франківська райадміністрація демонтує невдовзі», - йдеться у його дописі.

Любомир Зубач додав, що у місті працюють на усуненням МАФів, тим паче в межах реконструкції вулиць. З його слів, на відновлених вулицях тимчасових спору взагалі немає бути.

Додамо, у грудні 2019 року на сесії ЛМР депутати проголосували за ухвалу, яка й дала старт наведенню ладу з тимчасовими спорудами у Львові. Тоді ж було вирішено: 1350 МАФів залишать на вулицях міста, а 200 кіосків підуть на демонтаж. У список на знесення потрапили ті, на які були скарги мешканців, бо там продавали алкоголь, і ті, які роками не сплачували податків, зайняли більше міської території, ніж зазначили в документах.

Нагадаємо, ремонт вулиці Степана Бандери у Львові розпочався наприкінці вересня торік. За попередньою інформацією, реконструкцію мають завершити у вересні вже нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: