У потягах «Укрзалізниці» пасажири зможуть користуватися онлайн-бібліотекою з 5 тис. книг

укрзал

«Укрзалізниця» відкрила пасажирам поїздів далекого сполучення та «Інтерсіті+» доступ до інтерактивної бібліотеки з п'ятьма тисячами книг, третина з яких безкоштовні.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

«Укрзалізниця» спільно з електронної бібліотекою Librarius вже розпочали тестування послуги інтерактивної бібліотеки у поїздах далекого сполучення та швидкісних поїздах Інтерсіті+.

Як зазначається, скористатися бібліотекою може кожен пасажир «Укрзалізниці». Вона буде доступна для операційних систем iOS та Android. У каталозі представлені безкоштовні та платні книжки, які дотичні до теми залізниці або ті, які пасажири часто обирають в дорогу. Загалом з 5 тис. доступних книжок близько третини - безкоштовні.

В.о. члена правління, керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський розповів, що запуск онлайн-бібліотеки в поїздах є складовою частиною плану компанії із розширення додаткових сервісів «Укрзалізниці».

«Для пасажирів наших поїздів вже звично читати в дорозі, ми давно звернули увагу, що такий сервіс став би в нагоді й вирішив би проблему носіння книжок із собою або пошуку нелегального та низькоякісного контенту в мережі. До речі, на реалізацію ідеї з бібліотекою взагалі не витрачались кошти Укрзалізниці - це повністю партнерський проект, що я вважаю окремим досягненням: нам вдалось і покращити пасажирський досвід, і зекономити державні кошти», - пояснив Перцовський.

В компанії також нагадали, що оновлений перелік додаткових послуг «Укрзалізниці» вже налічує онлайн-кінотеатр з доступом до фільмів українською, три види ланчбокс-меню у потягах Інтерсіті+, а також знижки на таксі до вокзалів у шести найбільших містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: