Що робити львів'янам із невикористаними проїзними квитками

IMG_9644

Львів'яни матимуть змогу обміняти дійсні проїзні квитки до 10 червня.

Про це розповіли у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, вартість проїзду у громадському транспорті Львова зросте з четверга, 27 травня.

«Обмін дійсних проїзних документів на нові триватиме до 10 червня, за адресою – м. Львів, вул. Сахарова, 2, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» на першому поверсі та у квитковому кіоску на вулиці Княгині Ольги (кінцева трамвайного маршруту № 3)», - повідомили у відомстві.

Зазначається, що обміняти можна старі квитки, придбані раніше, на квитки за новою вартістю з доплатою різниці.

До слова, рішення щодо підвищення вартості проїзду у громадському траспорті Львова ухвалили напередодні під час засідання виконавчого комітету міськради. Там вирішили встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють у звичайному режимі, режимі «експрес» та «маршрутне таксі», у розмірі 10 грн. за 1 поїздку.

Водночас вартість разового квитка на проїзд у міському електричному транспорті становитиме 9 грн якщо квиток придбаний у водія або у  Львівському комунальному підприємстві «Львівелектротранс» на вул. Академіка А. Сахарова, 2. 8,50 грн коштуватиме квиток придбаний у рухомому складі  смартфонами через QR-коди приват 24, SMS квитки. Bluetooth квитки, термінали самообслуговування IBOX та EasyPay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: