Черговий етап реконструкції львівської вулиці Шевченка триватиме близько року

ремонт дороги
ілюстративне фото, з архіву ІА Дивись.info

Третій етап реконструкції вулиці Шевченка у Львові розпочнеться з 1 червня.

«Роботи триватимуть на відрізку від вул. Я. Мудрого до вул. Залізничної. Оскільки ця ділянка вулиці буде перекрита для руху транспорту, міські автобусні маршрути № 17 і № 61 курсуватимуть за зміненим маршрутом», - розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За його словами, цю цілянку ремонтуватимуть приблизно рік, однак до кінця літа нинішнього року відновлять проїзд від вул. Залізничної до вул. Єрошенка. Тоді буде можливість об’їзду через вул. Єрошенка по вул. Золотій на вул. Липинського або на вул. Клепарівську.

Читайте також: Кілометр третього відрізка львівської вулиці Шевченка ремонтуватимуть за понад 186 мільйонів

У мерії також уже розроблять проєкт IV етапу ремонту вул. Шевченка від вул. Левандівської до вул. Татарбунарської, та проєкт реконструкції вул. Залізничної від вул. Шевченка до вул. Городоцької.

За інформацією управління транспорту ЛМР, у зв’язку із зміною організації дорожнього руху внаслідок проведення реконструкції вул. Шевченка, міські автобусні маршрути № 17 та № 61 тимчасово курсуватимуть зі зміненою схемою руху.

Міський автобусний маршрут № 17, який курсує із вул. Рудненської до вул. Миколайчука здійснюватиме об’їзд наступними вулицями:

  • у напрямку руху з мікрорайону «Левандівка»:
    вул. Левандівська – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Залізнична – вул. Ясна - вул. Комарова – вул. Сорохтея – вул. Бортнянського – вул. Юнаківа – вул. Шевченка – далі за маршрутом;
  • у зворотному напрямку:
    вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Сорохтея – вул. Комарова – вул. Ясна – вул. Залізнична – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Шевченка – вул. Левандівська – далі за маршрутом.

Міський автобусний маршрут № 61, який курсує із с. Підрясне до с. Підбірці, здійснюватиме об’їзд наступними вулицями:

  • у напрямку руху з мікрорайону Рясне:
    вул. Шевченка – вул. Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – пр. В. Чорновола – пл. Різні – далі за маршрутом;
  • у зворотному напрямку: пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця - вул. Ковча – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: