На що пішло понад 400 мільйонів видатків місцевих бюджетів на Львівщині

sport_diti_rivne-696x464

За п’ять останніх років видатки з місцевих бюджетів на фізичну культуру та спорт збільшився майже втричі й нинішнього року досяг 446 мільйонів гривень.

Це в середньому по 180 грн на кожного мешканця області в рік), зазначають у департаменті фінансів Львівської облдержадміністрації.

«Кошти обласного бюджету в загальному обсязі витрат галузі перевищують 30%  (140 млн гривень). У бюджетах Львівської, Дрогобицької, Червоноградської, Стрийської, Новояворівської, Бориславської та Яворівської територіальних громад на фізичну культуру та спорт передбачено 208 млн грн або майже 47%. Інші 60 територіальних громад або 80%  їх загальної кількості, де проживає більше половини населення області, планують спрямувати на галузь 98 млн грн, або лише 22% загального обсягу видатків галузі», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівщина: на що виділили цього тижня майже 100 тисяч із обласного бюджету

Як повідомляють у відомстві, мешканці Підберізцівської, Меденицької, Добросинсько-Магерівської, Журавненської, Поморянської та Хирівської територіальних громад не можуть безкоштовно скористатися послугами закладів фізичної культури, адже в бюджетах цих громад  не закладені кошти на фінансування цієї галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: