Четвірка найкращих озер Львівщини для відпочинку (фото)

IMG_5387

Скоро потепління, а це означає, що усі захочуть ніжитись на сонці та цікаво проводити своє дозвілля на природі. Львівська земля багата на мальовничу природу та озера.

Саме озера  зміцнюють здоров’я і чудово впливають на стан шкіри. Вона робиться м’якою, пружною, дрібні ранки й порізи гояться практично моментально. Також для любителів рибалки знайдеться заняття, адже у таких водоймах можна зустріти щуку, ляща, вугора, окуня, судака та інших.

ІА Дивись.info пропонує розглянути добірку найкращих мість для відпочинку :

  • Озеро «Муроване»

Озеро вважається одною із найближчих водойм поблизу Львова. Доїхати сюди зовсім не складно. Ви можете обрати, як власний, так і громадський транспорт. Пляж піщаний, неглибоко. Відвідувачі можуть також орендувати мангал та альтанку.

Ціни: Вхід на озеро коштує 20 гривень з людини.

  • «Львівська Швейцарія»

Завітавши на базу відпочинку Львівська Швейцірія ви отримаєте чудові, позитивні враження та піднесений настрій. Чисте повітря, приємний краєвид — зробить ваш відпочинок незабутнім. Саме тут ви знайдете свій затишний куточок, погрієтесь на березі чистого озера, окунетесь у чисту та теплу водичку.

Ціни: Вхід для дорослих в будні 95 гривень, у святкові та вихідні 140. Для дітей 25 гривень.

  • «Озерний край»

Розташований неподалік Львова, у місті Пустомити. З багатьох сторін оточений озерами, цей відпочинковий комплекс нагадує острівець, на якому є все для незабутнього відпочинку. На території розташовані затишні альтанки, де приємно посидіти на свіжому повітрі. Це чудовий варіант відпочинку для дітей та дорослих.

Ціни: Оренда альтанки з мангалом – від 400 грн. Оренда мангалу – 50 грн. Риболовля щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі, а також у державні свята – 50 грн (вхід). Двомісний номер у готелі – від 400 гривень.

  • «Брюховецьке» озеро

Це є найпопулярніше місце серед львів'ян, адже там можна відпочити та не витратити багато коштів. На території невеличкого та неглибокого озера фактично немає піщаного пляжу, зате можна розлягтися на траві. Серед зручностей, які можна орендувати – шезлонги з парасольками та альтанки. На території також працює бар.

Читайте також: На Львівщині рятувальники розповіли про безпечний відпочинок на воді (фоторепортаж)

Ціни: Вхід на територію пляжу коштує 75 гривень в будні і 100 гривень у вихідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: