У Червонограді планується відкриття «Будинку воїна»

183547584_493010452149973_6641338010621162410_n

Червонаград став першим районом, який відгукнувся на створення нового «Будинку воїна».

Будинок займатиметься соціально-психологічною підтримкою ветеранів АТО. Заступники міського голови Володимир Коваль та Надія Земницька спільно з представником «Спілки ветеранів Червонограда» Михайлом Палюгою відвідали львівський заклад та домовились про майбутню співпрацю.

Про це повідомив ІА Дивись.info  керівник «Будинку воїна» у Львові Олег Височанський.

«Будинок воїна» буде поділятись на три простори: робочий офіс, кімната для громадських організацій та культурний куток (музей, історія виставки та інші)», – зазначив пан Олег.

Головна мета створення, згідно із статутною діяльності – це надання консультативних послуг (юридичних, психологічних, соціальних тощо). Ветерани, родини загиблих військових зможуть прийти в «Будинок воїна», де фахівці зможуть проконсольтувати та поспілкуватись про проблему, тоді компетентні люди скерують туди, куди потрібно, щоби вирішити те чи інше питання.

«До прикладу, заклад підписав угоду з сучасною клінікою «NOVO», де є можливість  отримати безкоштовне обстеження. Також можна отримати консультацію із земельних питань, перекваліфікації, роботи, навчання тощо. Саме такі питання розглядає комісія у «Будинку воїна» і надає усю можливу допомогу людям. Також це може бути допомога з соціальнами проєктами та бізнес ідеями», – пояснив Олег Височанський.

Нагадаємо, у 2018 році у Львові на місці Російського культурного центру, на вулиці Короленка, відкрили Будинок воїна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: