У Львові з'явився новий еко-куточок (фото)

IMG_1562-696x464
Фото з архіву редакції.

Львівський муніципальний мистецький центр, завдяки підтримці Австрійського бюро кооперації, провів озеленення внутрішнього дворика житлового будинку на вул. Стефаника, 11.

Про це повідомляє пресслужба мерії.

На першому поверсі знаходиться Муніципальний мистецький центр та розташовані  понад 100 квартир містян. Завдяки появі арт-центру у дворі здійснили реновацію давньої бруківки та ремонт. Тепер дійшла черга до озеленення.

Читайте також: У Львові відкрили муніципальний мистецький центр: що тут буде (фоторепортаж)

Було озеленено простір центру, встановлено спеціальні урни для сортування сміття, створено зелений куточок з акваріумом, придбано блокноти і канцелярію з перероблених матеріалів і проведено освітню роботу з працівниками. Приміщення наповнилось рослинами, в дворику і на терасі з’явились нові дерева.

Фото: ЛМР

«Приємно робити такі покращення у просторі міста спільно з однодумцями. Ми вдячні Австрійському бюро кооперації за довіру і допомогу в екологізації нашого дворика та арт-центру: це і озеленення, і сортування сміття, і мерч з перероблених матеріалів. Сподіваємося на подальші спільні проєкти та концептуальний діалог, що покращуватиме наше середовище», — написано у дописі.

Усі фото - ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: