«Голос» Львівщини вимагає відставки керівництва партії

RatiWadQoRlM

Львівська обласна територіальна організація ПП “Голос” вимагає від голови парламентської фракції Ярослава Железняка і голови партії Кіри Рудик скласти повноваження і цим почати повне перевантаження політичної сили.

Про це йдеться у заяві партійного осередку.

«Конфлікт всередині «Голосу» та постійні суперечки тривають вже довгий час і підривають довіру наших виборців та прихильників. Неможливість керівництва забезпечити комунікацію в межах фракції та дотримання демократичних процедур в партії призводять до системних помилок. Одна з них трапилася 15 червня під час голосування у залі Верховної Ради.

Читайте також: Чому зірвався «Голос»: експерти розповіли про причини розколу в партії

Тому, Львівська обласна територіальна організація ПП “Голос” вимагає від голови фракції скласти повноваження і забезпечити перевибори в найкоротші терміни. Від голови партії вимагаємо скликати демократичний з’їзд і скласти повноваження. Партія потребує чесних, прозорих виборів керівництва партії та фракції. Одночасно необхідно впровадити більш ефективну і демократичну систему управління. Лише це може стати запорукою збереження довіри виборців та цінностей нашої політичної сили», - йдеться у заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: