У Львові збирають гроші для хворого собаки

30 червня, о 19.00 годині, у  МолоДвіжЦентр.Львів відбудеться лекція «Аналоговий колаж: що? кому? для чого?», всі кошти з якої підуть на фінансову підтримку собаки Ніка, яким опікується ЛКП «Лев».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Собака протягом довгого часу жив на вулиці та мало їв, тому у нього розвинулася нестача кальцію в організмі. Як наслідок, пес почав часто хворіти та боятися людей, а згодом з ним взагалі трапився забій ліктьового нерва, після чого його передня лапка втратила чутливість.

Зараз він лікується і соціалізується під пильним наглядом ЛКП «Лев» та потребує спеціального вітамінного корму і декількох медичних ін‘єкцій.

Лекцію проведе дизайнерка, що проєктує інтерфейси в компанії Epam, Лана Сметанюк. Вона розповідатиме про те, що таке взагалі колаж: мистецтво чи забавка? Розкаже, як у колажах шукати натхнення, чому вони не втратили своєї актуальності та хто їх створює, а головне – для кого?

Лекція буде корисна як для дизайнерів-початківців, які тільки починають свій шлях у сфері, так і для впевнених юзерів, які хочуть прокачати свої вміння.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: