У Львівській області погіршиться погода

дощ

Водночас рятувальники оголосили штормове попередження.

У Львові та області замість спеки очікуються зливи.

Про це свідчать дані на сайті Sinoptik.ua.

У середу, 30 червня, протягом усього дня у Львові утримається хмарна погода. Вранці розпочався дощ. Ближче до середини дня він повинен припинитися, а ввечері піде знову. Температура повітря сягатиме від 19 до 28 °С.

У перший день липня хмарна погода у Львові буде триматися до самого вечора. Удень розпочнеться дощ, а ввечері йому на зміну прийде дощ із грозою. Температурний максимум сягне 22 °С близько 15.00 години.

У п'ятницю, 2 липня, очікується похмура погода та дрібний дощ, який не припинятиметься до вечора. Стовпчики термометрів сягнуть від 17 до 21 градуса із позначкою «плюс».

Майбутні вихідні теж будуть дощовими. Так, 3 липня, у суботу, похмурою погода буде з самого ранку, а в другій половині дня йтиме дощ. Очікується від 14 до 21 °С.

У неділю, 4 липня, синоптики передбачають ясну погода, однак у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Очікується від 15 до 23 градусів тепла.

Водночас рятувальники оголосили штормове попередження на сьогодні.

«За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та м.Львову: 30 червня грози, вранці та вдень місцями пориви вітру та шквали 15 – 20 м/с, град. (І рівень небезпечності, жовтий)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня по всій Україні, зокрема й на Львівщині, панувала сильна спека, однак синоптики не вважають її аномальною і кажуть, що кілька дуже спекотних днів будь-якого місяця влітку — явище нормальне, після чого погода нормалізується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: