Кількість медзакладів, де проходять лікування пацієнти з COVID-19 на Львівщині, скоротилась

коронавірус лікарня
Фото ілюстративне

Ліжкова мережа ковід-закладів у Львівській області є рекордно низькою: станом на ранок середи, 7 липня, заповненість медзакладів становить 6,21%.

Як інформують у департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації, попередньої доби шпиталізували ще 19 осіб.

Загалом же у стаціонарах проходять лікування 204 пацієнти: у реанімації 27 людей, з них на апаратах ШВЛ — 5 хворих з COVID-19.

Зазначається також, що лікуються хворі у десятьох медзакладах по місту та області, а у Сокальській, Жидачівській, Пустомитівській та Перемишлянській ЦРЛ виписали останніх пацієнтів.

Найбільше хворих проходять лікування у Клінічній лікарні швидкої допомоги (41), Центрі легеневого здоров'я (33),  у Львівській обласній інфекційній лікарні (29), Стрийській міській лікарні (29) та обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих (24).

Водночас у Новояворівській РД №1 імені Юрія Липи перебуває 20 пацієнтів з коронавірусом,  Рудківській лікарні (10), Стебницькій міській лікарні (9), Кам'янка-Бузькій ЦРЛ (5) та у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» — 4.

Додамо, що за увесь час по Львівській області: COVID-19 підтвердили у 137 601 особи. Померлих - 3661. Одужали – 133 181 особа. Напередодні міська комісія з ТЕБ і НС прийняла рішення щодо збільшення кількості ліжок, дотримання карантинних обмежень та прискорення темпів вакцинації. Так Львів готується до нового штаму коронавірусу «Дельта».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: