На ще одному українському фестивалі облаштують пункт вакцинації проти коронавірусу

e7d1522c-6eee-45d9-9ea2-913862d7d3e4

Це дасть можливість не тільки захистити більше людей від хвороби, але й популяризувати щеплення серед молоді.

Під час Західфесту працюватиме пункт масової вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомили організатори за результатами зустрічі із очільником Львівської облдержадміністрації на сторінках у соцмережах 19 липня.

Водночас Західфест включать в перелік заходів, яким буде надаватись підтримка в межах святкування 30-ї річниці Незалежності України.

«Відбулась зустріч організаторів Західфест з керівництвом області, на якій було озвучено плани, щодо проведення підготовки інфраструктури фестивалю до найвищого рівня готовності для прийому гостей фестивалю. Було обговорено питання допомоги області по забезпеченню безпеки гостей фестивалю - співпраця з поліцією, ДСНС та організація медпункту та чергування швидких. Також, в рамках боротьби з пандемією COVID-19 , на фестивалі буде облаштовано пункт вакцинації», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нинішнього року ZAXID відбудеться 27-29 серпня у селі Родатичах Городоцького району на Львівщині. Уперше його провели 2009 року у селі Звенигород, наступного року — в Старому Селі, наступні — у Родачичах, на відпочинковій базі «Сонячна Галявина» та донині на «Чарівній долині».

Читайте також: Що буде з українськими фестивалями цього року, або Куди поїхати у відпустку

Цього року організатори обіцяють насичений лайнап, який складатиметься із левової частки українських виконавців, оскільки через карантин більшість іноземних гуртів просто не матимуть змоги приїхати.

Ті, хто придбав квитки ще торік, мають змогу скористатись ними і 2021 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: