Який вигляд має майже зремонтована львівська вулиця Пекарська (фото)

219004448_1497951600557236_5521699737050603687_n
Фото: юрій Коберник

Ремонтні роботи на вулиці Пекарській у Львові майже на фінішній прямій: до початку осені її мають відкрити для проїзду.

Інститут просторового розвитку оприлюднив напередодні кілька фото оновленої вулиці.

«У неділю, коли немає автівок, найкраще видно, якою є нова Пекарська, запроєктована Інститутом просторового розвитку. Підрядник — компанія Вельт Капітал», - написав директор відомства Олег Шмід у Facebook 18 липня.

Нагадаємо, ремонти на Пекарській розпочались торік у вересні. Роботи проводить ТзОВ «Вельт-Капітал», їх вартість становить 109,4 млн грн.

Днями у мерії повідомили, що з реконструкцією впораються до початку вересня. Досі ще облаштовують тротуари і велодоріжки, а після цього стелитимуть дорожнє покриття. Зараз ремонтні роботи зосереджені на відрізку від вулиці Шімзерів до вулиці Тершаковців. Тут також зрізали три дерева, які перешкоджали спорудженню велоінфраструктури. Водночас мають висадити нові.

Проєктом передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.

Читайте також: Які вулиці у Львові обіцяють відремонтувати до кінця року та у скільки це обійдеться

*Усі світлини Юрія Коберника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: