Школа у Брюховичах: який вигляд матиме навчальний заклад (візуалізація)

shkola briuhovychi2
Фото: ЛМР

У Брюховичах триває будівництво нової місцевої школи на 600 учнів. 

У Брюховичах триває будівництво нової місцевої школи на 600 учнів.

Як повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, частину класів планують відкрити до початку нового навчального року.

Візуалізація: ЛМР

«Маємо амбітні плани – відкрити хоча б частину класів до нового календарного року. Політична воля для цього є, потрібні на сьогодні будматеріали закупили. Щоб реалізувати цей амбітний проект, коштів треба більше, але підрядник готовий працювати на випередження. Тому разом з міським управлінням освіти активно рухаємо цю справу вперед», - зазначив він у дописі у Facebook 20 липня.

Крім цього, на архітектор-проєктувальник запропонував зобразити на фасаді закладу Ейнштейна.

Візуалізація: ЛМР

Водночас у пресслужбі мерії нагадали, що на будівництво нової школи Львів з бюджету розвитку з 2016 до 2019 року включно скерував 29 млн грн. Також торік на об'єкт було передбачено 5 млн грн.

Фото: Любомир Зубач

Додамо, що школу у Брюховичах зводять упродовж 30 років. Раніше замовником була Брюховицька селищна рада, яка зараз перебуває в процесі ліквідації. Натомість у березні нинішнього року депутати Львівської міської ради визначили замовником робіт із добудови школи у Брюховичах управління освіти ЛМР.

Площа навчального закладу становитиме понад 9 тис. м. кв. і вона буде розрахована на 620 учнів. Передбачено велику актову залу, 2 спортивних зали, щоб забезпечити належні умови для навчання дітей. Новобудова складатиметься із 3-ох корпусів, які будуть поєднані між собою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: