У лікарнях Львівщини не залишилось пацієнтів з коронавірусом, у Львові нині — більше сотні

ковід
фото з архіву редакції.

Медзаклади, де проходять лікування пацієнти з коронавірусом на Львівщині станом на ранок середи, 4 серпня, заповнені на 3,81%. Водночас минулої доби шпиталізували ще 13 осіб.

Про це розповіли у департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації.

Зазначається, що в Стрийському та Яворівському районах попередньої доби не зафіксували жодного нового випадку інфікування недугою, тим часом у Львовівському районі це 23 нових випадки, з-поміж яких дев'ятеро — у Львові, ще сім виявили на Золочівщині, у Червоноградському районі — два, та по одному на Самбірщині та Дрогобиччині.

«За попередню добу із діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 13 осіб. Скерували на самоізоляцію – 271 особу. Аналіз на ПЛР-дослідження вперше набрали у 284 осіб. Летальних випадки – 2. В реанімації перебуває 18 людей, з них на апаратах ШВЛ – 5», - ідеться в повідомленні відомства.

Там також кажуть, що нині у стаціонарах перебуває 125 пацієнтів у п'ятьох медзакладах:

  • у Львівській обласній інфекційній лікарні - 45
  • у Центрі легеневого здоров'я - 24
  • у Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих - 30
  • у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» - 2
  • у ЛШМД - 24.

Нагадаємо також, що за увесь час пандемії у Львівській області COVID-19 підтвердили у 138 270 осіб. Померлих – 3692 людини. Одужали від коронавірусної інфекції – 133 974 особи.

Окрім цього, в області готуються до нової хвилі коронавірусу у зв'язку із поширенням штаму «Дельта». Він небезпечний тим, що його легко підхопити, водночас тяжче переносити. За останніми даними, у ще дев'ятьох мешканців Львівщини підозрюють інфікування коронавірусом, викликаного цим штамом. Уперше лабораторно їх підтвердили у трьох людей з Львівщини наприкінці липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: