Садовий каже, що львівські вулиці ремонтують так довго через проєкти

ремонт хмельницького
Фото з архіву, ілюстративне.

Часткові затримки у графіку виконання робіт щодо реконструкції львівських вулиць пов'язані із недосконалостями у проєктах, оскільки у них не було враховано усі важливі моменти.

Тому зі слів мера Львова Андрія Садового, майбутні проєкти на ремонти вулиць у місті місто отримуватиме через архітектурні проєкти.

«Станом сьогодні на ранок на вул. Б. Хмельницького працювало 63 людини, на Пекарській – 35 людей, на Бандери – 86 людей, на вул. Пилипа Орлика – 13 людей, на Шевченка – 14 людей. На вул. Шевченка зараз тривають земляні роботи, вийдемо з землі – буде набагато більше працівників. Вже все складне – позаду. Чому так? Катастрофічна проблема з проєктуванням. Коли проводили тендер на проєктування, то виграла тендер компанія, яка дала найнижчу ціну. Це не сподобалось громадськості, тому проєкт коригували, що забрало багато часу. Коли ми зараз говоримо про реконструкцію нових вулиць, ми будемо оголошувати архітектурні конкурси на проєктування нових вулиць, щоб врахувати всі нюанси, зекономити кошти та час. Бо затримки по вул. Бандери, Шевченка – це лише через проекти, де не були враховані всі нюанси», - цитує міського голову пресслужба ЛМР.

Нагадаємо, нині у Львові тривають масштабні ремонтні роботи на чотирьох вулицях — Степана Бандери, Пекарській, Шевченка, Хмельницького і Орлика. Дві вулиці мають відкрити для проїзду до Дня Незалежності, Пекарську обіцяють завершити до 1 вересня, інші — до кінця поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: