Геращенко став радником голови МВС

геращенко

Антона Геращенко призначили радником голови МВС Дениса Монастирського.

Про це у понеділок, 30 серпня, повідомив нардеп Олексій Гончаренко у Telegram. Окрім цього, інформація про це з'явилась і на сайті Держприкордонслужби.

У відомстві кажуть, що Геращенко брав участь у нараді МВС, ДПСУ та Державної геокадастрової служби, на якій обговорювалося питання інвентаризації земель уздовж держкордону, а також передачі цієї території в постійне користування прикордонниками.

«Учасники домовилися про проведення повної інвентаризації земель, подальше забезпечення належного оформлення, а також реалізацію першочергових завдань з інженерного облаштування кордону», – ідеться в повідомленні.

Раніше, до приходу в парламент, Монастирський зокрема значився помічником-консультантом Геращенка – він заміняв його в конкурсній комісії з відбору членів Держбюро розслідувань.

Геращенко працює в МВС з вересня 2019 року, обіймав посаду заступника  ексміністра Арсена Авакова. 13 липня 2021 року Аваков подав заяву про відставку. 15 липня Верховна Рада затвердила його відставку. 16 липня Рада призначила новим главою МВС Монастирського. 21 липня Кабмін звільнив першого заступника глави МВС Сергія Ярового та заступницю міністра Тетяну Ковальчук. 4 серпня Кабмін також звільнив Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: