Український легкоатлет відмовився від фото з росіянами на Паралімпіаді-2020

ihor-tsvyetov-2

Українець Ігор Цвєтов не став робити спільне фото з представниками Росії на Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо.

Наш співвітчизник відповів відмовою на пропозицію попозувати поряд із суперниками під час церемонії нагородження.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Наш спортсмен прокоментував інцидент на своїй сторінці в Facebook. Легкоатлет написав, що його вчинок можна трактувати по-різному.

«Хтось бачить у цьому неповагу до конкурентів. А хтось бачить повагу до України. Кожному своє... З Україною в серці», – заявив Цвєтов.

Цвєтов став віцечемпіоном Паралімпіади в бігу на 100 метрів. Він зовсім небагато програв росіянину Дмитру Сафронову, який був швидший за українця на 12 сотих секунди. У той же час Ігор випередив ще одного бігуна, який виступає під прапором Паралімпійського комітету Росії (ПКР), Артема Калашяна.

На церемонії нагородження обидва росіянина піднялися на першу сходинку п'єдесталу, запропонувавши Цвєтову зробити спільне фото. Однак українець відмовився від такої пропозиції, залишившись осторонь від суперників по забігу.

В іншому пості наш співвітчизник подякував всім за привітання та пообіцяв поборотися за «золото» під час забігу на 200 метрів.

Нагадаємо, на Олімпіаді-2020 прогримів скандал із нашою легкоатлеткою Ярославою Магучіх, яка сфотографувалася в обнімку з росіянкою Марією Ласіцкене.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: