Львів’янина, який зберігав у себе вдома боєприпаси, затримали під час виклику про домашнє насильство

WhatsApp Image 2021-09-13 at 16.54.04 (3)

У Львові поліцейські затримали 52-річного львів'янина, що зберігав у квартирі боєприпаси. Це виявили під час перевірки повідомленні про домашнє насильство.

«11 вересня о 13.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство, яке у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Левицького у Львові, чинить 31-річний мешканець», - йдеться в повідомленні Нацполіції області.

За вказаною адресою виїхала група протидії домашньому насильству Львівського районного управління поліції №2.

Під час невідкладного обшуку у квартирі правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на комплектуючі до зброї, набої різних калібрів, магазин до вогнепальної зброї,  запали до гранат, корпуси гранат, підривачі, елекродетонатори, порохові заряди та ємності з речовиною, схожою на порох та ножі.

Боєприпаси належать 52-річному власнику квартири – він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: