Чернишов запевнив, що технічно регіони готові до опалювального сезону на 90%

опалювальний

Регіони України технічно готові до старту опалювального сезону на понад 90%. Це відповідає графіку та очікуваним показникам.

Про це розповів очільник міністерства розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, цитує його пресслужба відомства.

«В першу чергу маємо говорити про фізичну готовність. За даними органів місцевого самоврядування вона складає понад 90%. Співробітники Мінрегіону регулярно здійснюють візити до регіонів з метою моніторингу ситуації. Йдемо за графіком», - зазначив міністр.

І зупинився й на інших напрямках підготовки до осінньо-зимового періоду, зокрема й фінансових аспектах діяльності підприємств теплопостачання.

«Ціна газу на світових ринках практично щодня змінюється. Тож у процесі підготовки до опалювального сезону важливим є укладання довгострокових договорів між підприємствами ТКЕ з ТОВ «Газопостачальна компанія» Нафтогаз Трейдин». Газова компанія запропонувала одну з найнижчих цін на ринку - 7420 грн за тис. куб. м (з ПДВ та без інших надбавок) у рамках Обсягу I «Фіксований». Тож тарифи на опалення та гарячу воду підвищуватися не повинні. Кожного дня у Мінрегіоні проводимо зустрічі з головами міст та керівниками обласних держадміністрацій. Вони стосуються як фізичної підготовки, так і тарифної політики», - зазначив Чернишов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: