Львів'ян запрошують на День дизайну

У суботу, 25 вересня, на «Арені Львів» відбудеться перша подія нового формату у ніші архітектури, предметного дизайну та дизайну інтер'єрів Lviv Design Day.

Вперше на стадіоні «Арена Львів» організатор Central Park Design, студія інтер’єрного дизайну та її засновниця Надія Кравець, зберуть професіоналів та провідних фахівців сфери дизайну і представників суміжних індустрій з усієї країни, аби розвинути бренд українського дизайну через створення платформи обміну досвідом, нетворкінгу та колаборації.

Зустріч у межах Lviv Design Day дасть можливість дизайнерам, архітекторам, виробникам, представникам товарів і послуг познайомитись з максимально широкою базою своїх потенційних клієнтів та отримати можливість довготривалої співпраці.

На учасників Lviv Design Day 2021 очікують два формати проведення – для професіоналів і фахівців в сфері дизайну та архітектури, а також спеціально для замовників послуг та усіх, хто знаходиться у пошуках співпраці з дизайнерами та архітекторами.

Два зали, цілий день виступів, лекцій та панельних дискусій від професійних спікерів зі всієї країни, серед яких: Сергій Махно, Марко Савицький, Ірина Лисюк, Ольга Богданова, Віталій Кирилів, Ярослав Белінський та багато інших. А також презентації проєктів від молодих дизайнерів та архітекторів, виставка ключових пропозицій та інновацій у сфері дизайну інтер'єрів Design Expo і завершальне afterparty.

Lviv Design Day відбудеться 25 вересня у конференц-центрі стадіону «Арена Львів» за адресою: вул. Стрийська, 199. Очікувана кількість учасників: 700. Для участі у події доступні квитки двох категорій: Guest (для замовників послуг та для усіх, хто знаходиться у пошуку співпраці з дизайнерами та архітекторами) та Participant (для професіоналів та фахівців у сфері дизайну та архітектури).

Квитки можна придбати на офіційному сайті Lviv Design Day тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: