У Львові з’явиться автономне містечко: в «Новій Оселі» розповіли про філософію будування Safe Town

242600753_296920091765846_5013080954394770822_n

У Львові будують автономне містечко Safe Town, яке зібрало в одному місці всі об’єкти житлової інфраструктури, важливі для комфортного і безпечного життя сьогодні і завтра.

У Львові будують автономне містечко Safe Town, яке зібрало в одному місці всі об’єкти житлової інфраструктури, важливі для комфортного і безпечного життя сьогодні і завтра. Це компактний квартал, де злагоджено співіснують офіси, житлові будинки, навчальні заклади та рітейл.

Житловий комплекс розташований на перетині вулиць Садової та Кульпарківської, поруч з парком Піскові Озера. Звідти зручно і швидко можна дістатися будь-якої точки міста: залізничного вокзалу, аеропорту, центру Львова. Забудовником є компанія  «Нова Оселя», що працює на ринку з 2005 року і відома іншими своїми об’єктами: ЖК «Малоголосківські Пагорби», заміський комплекс «Липові Роси», будинок бізнес-класу на Сахарова «S78» тощо.

«Наша ціль – робити проєкти комфортними для життя, ліквідними, привабливими для інвестицій, були частиною естетики міста. Разом з ключами мешканець квартири Safe Town отримує відчуття фізичної та емоційної безпеки. Саме тому ми зібрали на території житлового комплексу всі об’єкти інфраструктури, які потрібні, щоб почуватися комфортно і безпечно сьогодні та в майбутньому. Наша компанія робить все, щоб безпека була у документах, в інвестиціях, в повсякденному житті», – каже Назарій Бербека, співвласник компанії «Нова Оселя».

Продумане планування та інфраструктура

Карантин і самоізоляція нагадали про важливість комфортної інфраструктури навколо. Це просто необхідність, мати в пішій доступності парк, спортивний і дитячий майданчики, зони відпочинку, вигулу домашніх улюбленців тощо.

Для щасливого та наповненого життя людям необхідний власний простір. При купівлі квартири на етапі будівництва, клієнти можуть змінювати внутрішнє планування під власне дизайнерське бачення. У цьому допомагають архітектори від компанії, які нададуть усі консультації.

ЖК Safe Town матиме власну експлуатаційну компанію «Нова Оселя», яка слідкуватиме за збереженням об’єктів у тому вигляді, в якому їх здали. Адже компанії важливо, щоб мешканці мали відчуття «нового» житла, як в день заселення, так і впродовж років. Звісно, що під кондиціонери чи інші додаткові інфраструктурні елементи заздалегідь передбачені місця. Впродовж року завжди є гаряча вода та можливість увімкнути та вимкнути опалення завдяки власній котельні та індивідуальним лічильникам у квартирах.

Безпека і довіра

Досвід клієнтів багато років поспіль показує, що можна в зазначені терміни отримати ключів від квартири, швидко і якісно зробити ремонт і заселитися, щоб жити повноцінним життям сьогодні.

«Без сумніву, на враження потенційних клієнтів впливає репутація забудовника. Історія компанії, якість будівництва та матеріалів, відгуки клієнтів, які стали власниками омріяного житла. За 15 років компанія Нова Оселя  має добру репутаційну історію як забудовника», – розповідає співвласник компанії «Нова Оселя» Тарас Дідик.

Мешканці будинків Safe Town відчувають тренди, прагнуть удосконалення, контролюють власне життя. А нерухомість для них – зрозуміла та якісна інвестиція, яку за потреби можна перетворити в гроші.

* Новини компаній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: