Театр, музика та розваги, або Як провести 1-3 жовтня у Львові

IMG_8311-630x420

Цими вихідними у Львові пройде низка цікавих заходів, які варті вашої уваги, тим паче прогнозують гарну погоду у місті для атракцій просто неба.

Цими вихідними у Львові пройде низка цікавих заходів, які варті вашої уваги, тим паче прогнозують гарну погоду у місті для атракцій просто неба.

ІА Дивись.info підготувала підбірку із локацій, куди піти цими вихідними у Львові, які будуть до вподоби як і батькам з дітками, компанії друзів або для тих, хто любить розважатись наодинці.

«Золотий Лев»

У п'ятницю, 1 жовтня, у Львові стартує Міжнародний театральний фестиваль  «Золотий Лев – 2021». Більшість подій є сценічними, та заплановані й вуличні заході, як, наприклад, торік. Карнавальна хода та безліч вистав просто неба відбуватимуться у п'ятницю та у суботу, 1-2 жовтня.

Нинішнього року «Золотий Лев» відбуватиметься на таких локаціях: театр «Воскресіння», Перший театр, театр Лесі, театр ім. М. Заньковецької, Центр Довженка та на площі перед Львівською оперою.

Детальніше про заходи можна дізнатись за цим посиланням.

STREET FOOD SO GOOD

У львівському парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького пройде фестиваль Street Food So Good.Дощ. Він стартує ще 1 жовтня, коли о 21:30 виступить український реп-гурт KALUSH. Головні атракції очікують відвідувачів 2-3 жовтня.

Крім цього. впродовж вихідних відвідувачі зможуть скуштувати безліч смаколиків, зокрема м'ясних страв. Тут можна буде також безкоштовно чіпувати свого улюбленця, зробити з ним світлину у тематичній фотозоні, відвідати виставку-ярмарок зоотоварів.

Вартість вхідного квитка в п’ятницю - 100 грн.

Літературно-музичний фестиваль 

З 1 по 3 жовтня у Львові відбудеться перший фестиваль літератури та поп-культури «Воргола». Тут показуватимуть вистави, літературні дійства,можна буде послугати багато музики, побачити повно мемів і фото.

Відбуватиметься фестиваль у Домі культури NAZVA, вулиця Заводська 31 (червоний корпус, другий поверх). Проходитиме це з 1 по 3 жовтня з 19.00 до 23.00 години.

Вартість квитків 150-200 гривень.

Аудіопрогулянка та виставка

Львів’ян запрошують відчути минуле Підзамча на звук, дотик і запах. Jam Factory Art Center запрошує до своєрідної «машини часу», яка перенесе відвідувачів в період індустріального розквіту району Підзамча. Через унікальні звуки, запахи й інсталяції проєкт «Слідами спогадів Підзамча» покликаний відтворити вже забуте минуле цього району.

Містян запрошують на аудіопрогулянку 2 та 3 жовтня о 12.00 годині на станцію Підзамче. Відвідувачів чекає 6 (не)відомих локацій, які були важливими центрами життя підзамчан у 20-му столітті, а також: унікальні треки і запахи створені для цих локацій.

Пройти маршрут самостійно в будь-який час. На сайті jamfactory.ua 1 жовтня з’являться аудіотреки та опис маршруту, відтак можна пройти цей досвід самостійно.

Відвідати виставку: 1-17 жовтня, AIR Space, вул. Механічна, 5. Час роботи (Ср - Пт | 12:00 - 19:00,  Сб - Нд | 11:00 - 18:00).  Вхід вільний.

Гаражний розпродаж

У «Горіховому гаю» у Львові у суботу, 2 жовтня, відбудеться благодійний гаражний розпродаж. Усі кошти спрямують на придбання портативного апарату УЗД для відділення анестезіології та інтенсивної терапії №2 міської дитячої лікарні, що вартує 60 тисяч гривень.

Організовують захід БФ «Відкриті очі» та дитячий садок «Світличка».

«На гостей чекатиме ярмарок товарів та послуг, де можна буде придбати речі виготовлені дітьми, ексклюзивні товари від відомих львів’ян (книга з піlписом Бориса Гудзяка, коралі від Соломії Чубай), та різноманітні послуги (звукозапис або ж ніч у готелі)», – розповідають організатори.

Розпродаж стартує об 11-й годині.

ARTZABAVA

У садовому ценрі «ГалСад», що в Давидові, 2-3 жовтня відбудеться традиційна ярмарка. Відвідувачів очікує виставка предметів інтер'єру, розіграш подарунків серед усіх зареєстрованих гостей на свято. буде також дитяча анімація (з 12:00 до 16:00) та майстер-клас від флористів FowersGalsad.

Також охочі зможуть придбати різні товари зі знижкою, буде фуд-корт і кальян-зона. Вхід вільний, та охочим варто зареєструватися за цим посиланням.

TLUM & KRAM

У дворику Ратуші у Львові 3 вересня знову розгорнуть блошинний ринок ТЛУМ&КРАМ.

Тут можна продавати і шукати: вінтажний декор, меблі, предмети інтер‘єру, годинники, кухонне начиння, сервізи, твори мистецтва (старовинні скульптури, картини, гравюри тощо), книги, журнали, поштівки, бони, марки, монети, значки
українську автентику (вишиті сорочки та інші елементи строю, різьблені трійці та скрині, кераміку, ікони тощо), вініли, диски, касети, ювелірні вироби, біжутерію, прикраси, аксесуари та іншу старовину, вінтаж, антикваріат.

Фото з архіву редакції.

Вхід для гостей – 40 грн=2 ваучери-знижки на покупки. Дітям до 12 років, учасникам бойових дій, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку вхід безкоштовний.

Якщо ви плануєте цими вихідними вирушити в мандрівку, радимо зазирнути сюди: ІА Дивись.info зібрала найцікавіші локації для подорожей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: