Центральна площа в Жовкві – місце, яким пишаємося

244071487_945474213049963_1159066772245687922_n

Місцеві й гості міста залюбки проводять тут час, але так було не завжди. Такою улюбленою та красивою центральна площа Жовкви стала після ремонту у 2007-2008 роках.

Вічева площа, або ж площа Ринок, у центрі Жовкви – одне з улюблених місць для зустрічей місцевих жителів, прогулянок туристів, проведення міських святкувань та багато іншого.

Поштовхом для проведення ремонту центральної площі у Жовкві стало відзначення 400-річчя надання місту Магдебурзького права.

«Впродовж 2 років працівники підприємства «Рома» проводили на Вічевій площі ремонтні роботи. Десятки одиниць техніки та понад 30 наших спеціалістів працювали на об’єкті. Вічева площа – місце, де хочеться відпочивати та куди хочеться повертатися. Це місце, яким ми всі пишаємося», – коментує директор ПП «Рома» Роман Демчина.

Ремонт площі включав викладення гранітної бруківки та гранітних плит між нею. Для роботи використовували вітчизняні матеріали: бруківка була привезена із гранітних кар’єрів Житомирської області.

Роман Демчина, який вже понад 25 років є директором ПП «Рома», розповідає: «Оскільки міцна гірська порода граніт повністю є основою площі, вона прослужить десятки років без деформацій. І як бачимо, це правда. Щиро радію, що ми доклали зусиль для того, аби площа мала такий вигляд, як зараз, та тішила око жовківчан і гостей міста».

Місцева влада підтримувала команду ПП «Рома», яка працювала на цьому об’єкті. «Особливу подяку хочу висловити Конопці Ярославу та Янушевичу Євгену за сприяння швидкому та якісному проведенню робіт», – каже Роман Демчина.

Нагадаємо, нещодавно ПП «Рома» вже вкотре потрапили до списку найкращих підприємств платників податків Львівщини.

Довідка

Приватне підприємство «РОМА» працює на ринку з грудня 1995 року. Засновником та керівником підприємства є Роман Демчина, окрім цього, на підприємстві працює понад 200 людей. ПП «РОМА» обслуговує 425,3 км автомобільних доріг загального користування державного значення, а також займається експлуатаційним утриманням та поточним дрібним ремонтом автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області (412,3 км).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: