Що відбувається із кафе та ресторанами у «червоній» зоні

фото из архива Poster для обложки

Виручка закладів громадського харчування, які з 18 жовтня почали працювати в «червоній» зоні, знизилась за тиждень у середньому на 34% порівняно з попереднім тижнем до посилення обмежень.

Йдеться про заклади Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Одеської областей. Виручка закладів в інших зонах у цей період просіла менше – на 22%.

Про це свідчать результати дослідження компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster, опубліковані у Telegram-каналі компанії «Реве та стогне ресторатор».

Гості стали рідше відвідувати заклади у «червоній» зоні: кількість транзакцій на тижні з 18 по 24 жовтня впала на 30% порівняно з попереднім тижнем. У закладах в інших областях спад становив 17%.

Середній чек також показує негативну динаміку: у закладах у «червоній» зоні спад на 28%, в решті областей – на 16%.

Дослідження Poster базується на неперсоналізованих даних з продажу 7500 закладів громадського харчування України. Порівнювані періоди 18-24 жовтня та 11-17 жовтня 2021 року.

Довідка

Poster – це хмарна система автоматизації для кафе та ресторанів. Одна POS система вирішує всі питання: каса, програмне РРО, склад, фінанси, аналітика, CRM. Poster – перша хмарна система автоматизації для закладів в Україні. Компанія заснована на початку 2013 року. Послугами компанії на сьогоднішній день користуються 19 000 бізнесів у 100 країнах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: