У Львові, ймовірно, впровадять додаткові карантинні обмеження

карантин
Фото: архів ІА Дивись.info, ілюстративне

Невдовзі у Львові можуть переглянути роботу сфери послуг, транспорту, культури та спорту через значне погіршення ситуації із пандемією.

Про це за підсумками штабу оперативного реагування 26 жовтня повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

З його слів, на комісії ТЕБ і НС, яка має відбутися сьогодні, буде запропоновано ряд додаткових обмежувальних заходів.

« Ідеться про точне обмеження масових подій: культура, спорт як у приміщеннях, так і просто неба, а також обмеження, які можуть стосуватися сфери послуг, транспорту, а також культури та спорту», - розповів Москаленко.

Також він додав, що розглядатиметься питання про закриття десятьох міських закладів за порушення карантинних норм. (Очевидно він має на увазі невакцинованих працввників закладів харчування чи крамниць - ред.).

Яка ситуація у Львові сьогодні

Нагадаємо, що у Львові з 18 жовтня діють додаткові карантинні обмеження, які стосуються насамперед культурної сфери, сфери торгівлі, шкіл і закладів громадського харчування.

Заборонено проводити масові заходи окрім тих, де організатори та учасники мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до заходу. Окрім цього, промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, а також із дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ.

За даними 26 жовтня у Львові та області виявлено 1104 нових випадки інфікування недугою. У медзакладх проходять лікування 3114 хворих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: