Власники нічного клубу у Львові відмовляються дотримуватись карантинних обмежень 

720c93ed-7710-4d53-b9b6-526001fc42eb

У Львові нічний клуб «Малевич» продовжує працювати, попри те, що їхню роботу обмежили на час посиленого карантину в місті, а також незважаючи на перехід Львівщини до «червоної» зони карантину вже цієї суботи.

У Львові нічний клуб «Малевич» продовжує працювати, попри те, що їхню роботу обмежили на час посиленого карантину в місті, а також незважаючи на перехід Львівщини до «червоної» зони карантину вже цієї суботи.

Про це повідомив перший заступник мера Львова Андрій Москаленко.

«Об’їжджав ввечері «ковідні» лікарні і заїхав щойно по дорозі у нічний клуб «Малевич». Власники нічного клубу у Львові відмовляються дотримуватись карантинних обмежень  Думаю гляну, як виконуються карантинні обмеження
Зайшов всередину. Кажуть, що сьогодні програми вже немає. Але з четверга до неділі - запрошуємо», - йдеться в дописі Москаленка.

Він зателефонував до представника власника, та у відповідь почув: «Що ви вчепились в ті нічні клуби. Працювали і будемо працювати».

Москаленко каже, що з цим інцидентом звернувся до правоохоронців, адже його аргументи про переповнені реанімації та число інфікованих, яке щодня зростає, представника власника не переконали і він продовжив відстоювати позицію про те, що Львів — єдине місто в Україні, де в межах карантину обмежують роботу нічних клубів.

«Маю пропозицію до всіх власників нічних клубів, які не згодні з постановою і продовжують працювати - пропоную екскурсію в «ковідну» реанімацію однієї з лікарень. Тоді питань більше не буде», - додав перший заступник мера Львова.

Яка ситуація в Україні та у Львові

Станом на ранок четверга, 28 жовтня, в Україні виявили 26071 нових випадків інфікування коронавірусом. Це найвищий показник за увесь час пандемії. Недуга забрала життя 576 осіб. Водночас на Львівщині зафіксували 1506 позитивних ПЛР-тестів.

З 18 жовтня в місті та частково в області встановили додаткові обмеження, що стосувались безпосередньо роботи закладів громадського харчування, культурної сфери та сфери торгівлі. Важливим було те, що роботу представники закладів могли продовжувати за умови 100% вакцинації усього колективу, та заклади громадського харчування можуть працювати до 23.00 години, а нічні клуби — припиняють роботу.

З суботи, 30 жовтня, Львівщина за всіма показниками переходить до «червоної зони» карантину, у якій забороняється:

  • робота закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос,
  • робота ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо,
  • робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл,
  • робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів, проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів,
  • робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: