У львівському парку висадять більше тисячі рослин

дерева

У парку «Замарстинівський» активно висаджують нові кущі та дерева. Там тепер ростимуть груші Шантеклер, сакури Канзан, горобина Фінгерспрінт, декоративні глоди, болотяні дуби, ялиці та багато нових кущів.

Про це повідомили у департаменті містобудування міськради.

В управлінні екології та природних ресурсів зазначають, що на схилі біля амфітеатру у парку висадили ялівець, а на самому амфітеатрі – 15 саджанців глоду Paul’s Scarlet, які вже навесні тішитимуть відвідувачів рожевим цвітом.

Як повідомила заступниця начальниці управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування міської ради Оксана Луцко, з понеділка із розсадника приїдуть ще кілька дубів та кущів. Загалом у парку планують висадити понад тисячу рослин.

«Тривають також роботи з реконструкції парку. Зараз тут активно будують мережу доріжок із гранітного відсіву. А на дитячому майданчику монтують велику пісочницю. Цього року підрядник обіцяє встановити ще партію нових лавок, урн та облаштувати зону для вигулу та тренування собак», - додають у департаменті містобудування.

Нагадаємо, парк «Замарстинівський» – один із перших переможців Громадського бюджету Львова. За час реконструкції у парку провели освітлення, встановили частину лавок та смітників, влаштували систему каналізування та дренажних колодязів. Цьогоріч парк додатково отримав на роботи з бюджету розвитку міста 3 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: