«Антивакцинатора» Стахіва привезли зі Закарпаття до львівського суду

MST_2195
Фото з відкритих джерел.

Сьогодні, 18 листопада, Галицький районний суд Львова обиратиме запобіжний захід «антивакцинатору» Остапу Стахіву.

Напередодні він не з’явився до суду, оскільки був у лікарні на Закарпатті, але СБУ доставила до суду активіста, якому оголосили підозру за плани повалити конституційний лад та співпрацю з РФ, повідомляє Укрінформ.

Біля стін суду сьогодні, як і вчора, зібралися дві групи активістів: з одного боку це «антивакцинатори», які захищають Стахіва і наголошують, що він відстоює конституційні права українського народу, а з іншого – Національний корпус, який наголошує на тому, що вони ні проти, ні за вакцинацію, а сьогодні прийшли під суд через те, що «антивакцинатори» співпрацюють з Росією і намагаються повалити конституційний лад в Україні. Між активістами правоохоронці зробили коридор, щоб не було сутичок.

Судове засідання наразі ще не розпочалося, хоча було заплановане на 12-ту годину, і підозрюваний вже перебуває у приміщені суду.

«У мене немає довіри до львівських медиків, тому поїхав у Сваляву. А зараз до мене навіть не допускають лікарів», – сказав Стахів. Він також поскаржився, що його тримали до третьої ночі на вулиці вчора, «щоб я вимерз», а потім – у камері, яка не опалюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: