Слідами Чугайстера: у Славській громаді презентували новий велоквест (фото)

IMG_7076_1637334739_1125x875_1_0_nw
Фото: ЛОДА

В межах реалізації проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» у Славській громаді презентували велоквест. 

В межах реалізації проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» у Славській громаді презентували велоквест.

За легендами, у глибинах карпатських лісів відбуваються містичні речі, розповідають в управлінні туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

«Ми – за активний та здоровий відпочинок. Ну і як без пригод! Велоквест – це одинадцять захопливих завдань та 10 мавок, які дозволять нам сповільнитись та поринути у дитинство.  Ми постійно кудись поспішаємо і забуваємо насолоджуватись моментами. Для велоквесту людині потрібен телефон, за його допомогою учасник просканує QR-код та отримає завдання. Орієнтовний час проходження – дві години», – розповідає керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Нагадаємо, велоквест «Слідами Чугайстера» розробили у межах проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині», який фінансується за програмою секторальної підтримки.

В межах реалізації проєкту, окрім розробки та презентації велоквесту, здійснили будівництво велодоріжки від смт Славське до с. Волосянка довжиною 6,8 км, з облаштуванням стартової і фінішної локацій. Станом на сьогодні будівельна готовність велодоріжки в межах проєкту – 90 % та будівництво на горі Погар велосипедної маунтбайк-траси на 2,14 км з 24 трамплінами, яке завершили у 2019 році.

Також здійснюються заходи з промоції проєкту «ВелоКарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині», які передбачають створення двох промоційних відеороликів та друк промоційної продукції, а саме буклетів «ВелоКарпатія. Славсько. Гори вражень».

Проєкт запланували завершити у 2021 році. Літній туристичний сезон на Львівщині у 2022 році потішить наших гостей цікавими пропозиціями здорового та активного відпочинку для усієї сім’ї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: