Небайдужих просять стати ангелами Ляршу

unnamed
ілюстративне фото

Громадська організація «Лярш-Ковчег» запускає новий проєкт — «Ангели Ляршу».

«Лярш-Ковчег» — це люди з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень і без неї, що допомагають один одному розкривати свій потенціал, ставати кращими і ділитися цим зі світом. Спільнота має чотири майстерні у різних частинах м. Львова, одну денну програму для людей з глибокою формою розумової неповносправності та будинок підтриманого тимчасового проживання. На сьогоднішній день до спільноти належить близько 100 людей, серед них 54  людини з інвалідністю, яких в спільноті називають Друзями.

Друзі разом з асистентами виготовляють різноманітні вироби: декоративні свічки, мило, прикраси з бісеру та вовни, листівки, вироби з дерева, ікони та ін. Також практикують самостійне життя та набувають соціально-побутових навичок. Разом готують обіди, вчаться прибирати, підтримувати особисту гігієну. Та головний акцент в «Лярш-Ковчезі» робиться на творенні особливого дружнього стосунку.

Оскільки Лярш є неприбутковою організацією, вони можуть втілювати свою місію лише за допомогою грантів та пожертв донорів з України і з-за кордону. Саме тому, починають безстроковий проєкт «Ангели Ляршу», що спрямований на розвиток довгострокової благодійності в Україні. У рамках проєкту, кожен охочий може підтримати діяльність організації, щоб вони й надалі могли змінювати на краще життя Друзів.

Яких Ангелів пропонують:

  • Ангел потенціалу - 250 грн. на місяць - допоможе підтримувати різносторонній розвиток Друзів (матеріали для ручної праці, терапії, поїздки, тощо)
  • Ангел затишку - 500 грн. на місяць - допоможе забезпечити базові умови перебування Друзів на майстерні (комунальні послуги, дрібний ремонт, необхідне обладнання).
  • Ангел дружби - 1000 грн. на місяць - що становить 1/6 щомісячних витрат на реалізацію програми для одного Друга.
  • Створи свого Ангела, що передбачає власний вибір суми та періоду підтримки нашої спільноти.

Для Ангелів потенціалу, затишку та дружби є три терміни підтримки: 6 місяців, 12 місяців та безстроково. Ви можете обрати найкомфортніший саме для вас.

А в кінці терміну пожертв, вам надішлють ангелика з іменем, яке ви йому дасте.

Щоб стати Ангелом Ляршу достатньо перейти на офіційну сторінку проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: