Львів VS коронавірус: статистика станом на 1 грудня

IMG_8594
Фото з архіву редакції.

На Львівщині минулої доби виявили більше чотирьохсот випадків коронавірусу.

Про це йдеться в даних Центру здоров'я та медичної статистики Львова станом на 1 грудня.

Учора лабораторні центри провели 2400 ПЛР-тестів. Відтак, 417 – позитивні, з них львів’ян – 126.

За весь час пандемії у Львові та області підтверджено 209424 випадки інфікування коронавірусом, з яких 5491 – летальний, 183434 пацієнтів одужало.

По місту Covid-19 підтвердили у 95874 людей, з яких 84209 вже одужало і летальних випадків – 2629, зазначають у міськраді.

Карантин у Львові та області

Сьогодні область перебуває у «червоній» зоні карантину, згідно із якою жорсткі обмеження поширюються на невакцинованих людей, якщо говорити про відвідини закладів громадського харчування, непродуктових крамниць, музеїв, галерей чи інших культурних установ. Інші за наявності зеленого сертифікати про повний курс вакцинації (обидвома дозами) мають можливість робити це безперешкодно.

Львівщина мала вийти із червоної зони ще 29 листопада, цього понеділка, однак, за клопонанням облдержадаміністрації, обмеження діятимуть щонайменше до 13 грудня.

Зі слів представників відомства, коли в дію — із 6 грудня — вступляють обмеження щодо перевірки сертифікатів про вакцинацію навіть у «жовтій» зоні карантину, то це вже не матиме сенсу. Щоправда, в цей період потрібно буде мати принаймі одну дозу вакцинації: «жовтий» сертифікат діятиме впродовж 30 днів, а не 120-ох, як це було раніше.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: