Керманича-поляка, який збив хлопчика у Великих Мостах та втік, розшукали на Волині

263064904_7076846652355679_4749678990896467587_n
Фото: Нацполіція Львівщини

Сьогодні, другого грудня, вранці поліцейські розшукали водія, який ввечері у середу наїхав на 11-річного хлопчика та втік із місця події, не надавши дитині допомогу.

Ним виявився 26-річний поляк за кермом вантажівки, його спіймали на українського-польському кордоні у Володимир-Волинському, зазначили у пресслужбі поліції Львівщини.

Нагадуємо, вранці другого грудня правоохоронці повідомили про розшук невідомого водія, який скоїв наїзд на школяра у Великих Мостах Червоноградського району близько дев'ятої вечора у середу, першого грудня. Дитину ушпиталили із значними травмами, нині за його життя борються медики.

«Водія вантажівки «Вольво», причетного до скоєння наїзду, поліцейські виявили у Волинській області, неподалік від державного кордону України», - йдеться в повідомленні відомства.

Вирішується питання про затримання водія. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: