Львів VS коронавірус: статистика станом на 2 грудня

карантин
Фото: архів ІА Дивись.info

Більше семиста нових випадків коронавірусу виявили на Львівщині минулої доби.

Про це йдеться в даних Центру здоров'я та медичної статистики Львова за перше грудня.

«Учора лабораторні центри провели 2147 ПЛР-тестів. Відтак, 729 – позитивні, з них львів’ян – 272», - йдеться в повідомленні.

За весь час пандемії в області коронавірусну інфекцію виявлено у 210153 осіб, 5514 людей померло. 184337 пацієнтів одужало. По місту Covid-19 підтвердили у 96146 людей, з яких 84541 вже одужало і летальних випадків – 2639.

Карантин у Львові та області

Сьогодні область перебуває у «червоній» зоні карантину, згідно із якою жорсткі обмеження поширюються на невакцинованих людей, якщо говорити про відвідини закладів громадського харчування, непродуктових крамниць, музеїв, галерей чи інших культурних установ. Інші за наявності зеленого сертифікати про повний курс вакцинації (обидвома дозами) мають можливість робити це безперешкодно.

Львівщина мала вийти із червоної зони ще 29 листопада, цього понеділка, однак, за клопонанням облдержадаміністрації, обмеження діятимуть щонайменше до 13 грудня. Зі слів представників відомства, коли в дію — із 6 грудня — запрацюють обмеження щодо перевірки сертифікатів про вакцинацію навіть у «жовтій» зоні карантину, то це вже не матиме сенсу.

Щоправда, в цей період потрібно буде мати принаймі одну дозу вакцинації: «жовтий» сертифікат діятиме впродовж 30 днів, а не 120-ох, як це було раніше.

Нині ж у департаменті охорони здоров'я облдержадаміністрації кажуть, що ситуація помітно стабілізувалася.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: