Уряд виплатить «карантинні» вісім тисяч тим, хто не отримав виплати через неправильну інформацію

виплати

Уряд виплатить українцям недоотримані суми допомоги в розмірі 8000 гривень, які подали заяви у квітні-травні нинішнього року, однак не отримали її через неправильно вказану інформацію про банківський рахунок.

Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики України.

«Постановою Уряду надано можливість застрахованим особам, які зверталися щодо оформлення допомоги у квітні-травні поточного року у зв’язку з запровадженням в окремих регіонах «червоного» рівня карантинних обмежень, але не змогли отримати допомогу застрахованим особам через неправильно зазначені банківські реквізити, повторно звернутися через Портал Дія для її отримання», — йдеться в повідомленні.

Згодом від Мінцифри їм прийде повідомлення у застосунку Дія.

«Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Міністерства цифрової трансформації України засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія», — пояснюють у відомстві.

Що робити, аби отримати виплату

Застраховані особи після надходження відповідного повідомлення для отримання допомоги у розмірі 8000 гривень зможуть до 15 грудня 2021 року включно сформувати та подати повідомлення засобами Порталу Дія із зазначенням правильних реквізитів банківського рахунка для виплати 8000 гривень.

Перерахування допомоги буде проводитись АТ «Ощадбанк» на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок, зазначений у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: