SkyUp відновлює продаж квитків на найближчі дати

IMG_9894-1-1
ілюстративне фото

Українська авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на рейси з 14 по 16 лютого.

Про це повідомив гендиректор перевізника Дмитро Сєроухов.

«Ми раді повідомити пасажирам, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі. Перемовини зі страховиками були складними, й наші закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації», - цитує його пресслужба авіакомпанії.

З його слів, завдяки спільним зусиллям з Міністерством інфраструктури України та Урядом, компанія зуміла добитися того, що польоти в Україну «залишаються безпечними й захищеними».

Читайте також: Тривога в небі: чому іноземні авіакомпанії скасовують рейси в Україну

Раніше SkyUp заявила про припинення продажу квитків на рейси 14-16 лютого через вимоги лізингодавців та повідомлення страхових компаній, які відмовлялися страхувати польоти в повітряному просторі України. Окрім цього, 13 лютого літак SkyUp, який мав приземлитися у київському аеропорту «Бориспіль», зупинився у молдовському Кишиневі через те, що лізингодавець заборонив своєму повітряному судну перетинати межі повітряного простору України.

«Ескалація інформаційної ситуації навколо України призвела до того, що ряд страхових компаній повідомили про припинення страхування літаків для польотів над Україною. Це створювало ризик обмеження польотів у повітряному просторі України», - додали у пресслужбі авіакомпанії.

Та запевнили, що стежать за ситуацією в країні та оперативно повідомлятимуть про зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: