Завтра відбудеться сесія Львівської облради

29ca527160d3dfb2c3961a796667acdf-696x522
Фото з архіву.

Завтра, 16 лютого, відбудеться сесія Львівської обласної ради.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на президії.

Нагадаємо, що депутати ЛОР мають розглянути питання додаткового фінансування підрозділів тероборони.

Завтрашня позачергова сесія буде цілком присвячена питанням територіальної оборони.

Зокрема, депутати заслухають інформацію щодо стану готовності територіальної оборони та вжиття невідкладних заходів у випадку надзвичайних ситуацій на території Львівщини. Для цього на сесію запросять керівників 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, головного управління ДСНС України у Львівській області, головного управління національної поліції у Львівській області, управління Служби безпеки України у Львівській області, Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Депутати також планують внести зміни до комплексної програми «Безпечна Львівщина». Йдеться про  виділення додаткових коштів для потреб сил територіальної оборони. Попередньо йдеться про 5 млн грн.

«Також йдеться про виділення приміщень, які сьогодні необхідні для структур тероборони Львівщини на базі  103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони», - розповіла голова Львівської облради Ірина Гримак.

Депутати планують також прийняти низку звернень до централььної влади, зокрема щодо спрощення процедури закупівель для структур територіальної оборони України.

Крім цього, депутати визначили дату проведення чергової сесії ЛОР. Згідно з рішенням президії, вона відбудеться 1 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: