На Харківщині двоє російських окупантів прийшли у райвідділ просити солярки (фото)

274879798_5257996070879952_3530727869789059904_n

У селищі Шевченкове, що у Куп’янському районі на Харкіщині, двоє російських солдатів прийшли до райвідділу попросити солярки.

Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова.

«Прийшли ці двоє самі, своїми ніжками, в райвідділ поліції в Шевченкове (Куп’янський район Хврківщини) і попросили скромно солярки, мовляв техніка в них заглохла. Ну, їм і підлили наші поліцейські солярки в усі отвори, щоб в них вже ніколи нічого не глохло. І прийняли», – написала Венедіктова.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, у планах її президента Путіна є захоплення української столиці Києва та остаточного повалення там влади, заявив представник Офісу президента Михайло Подоляк.

Близько п’ятої ранку 25 лютого окупанти випустили ракети у центрі Києва, за лічені хвилини ЗСУ збили ворожий літак поблизу столиці. У п’ятницю вранці росіяни захопили два авто українських захисників, переодягнулись у нашу форму та вирушили в центр Києва зі сторони Оболоні (спальний район Києва). Їх почала відстежувати колона російських вантажівок. За деякий час заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що їх знешкодили. Також через падіння літака зайнялась багатоповерхівка, унаслідок цього постраждали троє людей.

Станом на північ 25 лютого ведеться організована оборонна операція на півдні та інших напрямках.

У Мінінфраструктури України заявили також про спробу захоплення Києва у ніч на 26 лютого.

24 лютого Путін виступив із зверненням в якому повідомив про рішення розпочати повномасштабну війну проти України. Були обстріляні військові об’єкти, аеродроми, склади у Києві, Харкові, Дніпрі.

У відповідь Україна оголосила воєнний стан і розірвала дипломатичні відносини із Російською федерацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: