В окупантів повідбирали документи, а загиблих наказали таємно хоронити

630_360_1536575687-6690

Командування російських збройних сил наказало солдатам таємно ліквідовувати побратимів-окупантів або ж знищувати тіла на місці чи закопувати у братських могилах.

Про це йдеться у їхньому наказі для внутрішньго користування, який дослідило та оприлюднило Оперативне командування «Північ» шостого березня.

«Все, що треба знати про ставлення противника до своїх солдат. У той час, як українських загиблих воїнів проводжають в останню путь, як Героїв та шанують їхню пам‘ять», - сказано в повідомленні.

Також у документах зазначається, що у всіх військових зс рф потрібно забрати документи.

Нагадуємо, за десять днів повномасштабної війни, оголошеної РФ проти України, загинули понад десять тисяч російських солдат.

Раніше президент України Володимир Зеленський розповідав, що окупанти, знаючи, що йдуть на вірну смерть, привезли зі собою крематорії.

Тим часом у перші дні війни Міноборони РФ заперечувало втрати у лавах свої армії, запевняючи, що названа ними «спецоперація йде за планом». Уперше в офіційному зведенні співчуття через загибель кадрового офіцера військ РФ Нурмагомеда Гаджимагомедова висловило Міноборони країни-агресорки на четвертий день повномасштабного вторгнення в Україну.

Тіла загиблих російських солдат ніхто не планує забирати додому. Через це українська сторона навіть зверталась до міжнародного товариства Червоний хрест. У Росії, натомість, кажуть, що цим ніхто не хоче займатись: питання, мовляв, не пріоритетне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: