Росія вдарила ракетами по Одещині: пошкоджено аеропорт

image

На Одещині ворожим ударом 30 квітня пошкодили злітну смугу головного аеропорту регіону. Тепер її не можливо використовувати за призначенням.

Про це повідомляє телеграм канал "Одеса. Офіційно"., пише 24 канал.

Про це офіційно повідомили в оперативному командуванні "Південь" приблизно о пів на 7 годину вечора. Раніше стало відомо, що в області пролунали вибухи.

Наразі невідомо, як саме пошкодили злітну смугу. Також поки не можна поширювати інформацію про те, наскільки сильно постраждало летовище. Мовиться про міжнародний аеропорт "Одеса".

Внаслідок ракетної атаки по Одещині пошкоджено злітно-посадкову смугу Одеського аеропорту. Її подальше використання неможливе, – мовиться в повідомленні.

Усіх, кому відомі деталі цього удару ворога, закликали протягом певного часу не поширювати їх. Поширення даних про бойові дії підлягають узгодженню з військовим командуванням. Також вони мають часові обмеження, яких необхідно дотримуватись, щоб не сприяти діям росіян.

За даними місцевих ЗМІ, в Одесі почулися вибухи, а потім пролунав сигнал повітряної тривоги. Ймовірно, там о 18 годині почали працювати системи протиповітряної оборони.

Всіх жителів області закликали негайно прямувати до укриттів. Адже неможливо встановити, яку ціль для обстрілу обрали російські війська. Вони вкрай часто атакують не лише військові об'єкти, а й цивільні.

Це можуть бути, як інфраструктурні об'єкти, так і житлові будинки. Тому потрібно йди до найближчого бомбосховища в завжди, коли лунає тривога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: