На Київщині росіяни зі спини розстріляли двох чоловіків (відео 18+)

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Журналісти оприлюднили відео того, як у березні нинішнього року під час окупації Київської області, російські окупанти розстріляли зі спини двох беззбройних мирних мешканців.

Сталося все 16 березня, повідомляє CNN: контент репортерам надали із камер відеоспостереження.

На відео видно, що п'ятеро російських солдатів намагаються проникнути до одного із автосалонів, розташованого на околицях української столиці. окупанти стріляють по замках та розбивають скло. Власник підприємства вийшов до окупантів із піднятими руками, росіяни його обушкали. Пізніше підійшов охоронець салону — 68-річний Леонід Пляц (про це розповіла його донька), його теж обшукують.

Цивільні мали коротку розмову з окупантами, потім солдати розвернулись, а двоє чоловіків почали іти до свого посту охорони. Тоді принаймні двоє російських солдатів стають позаду чоловіків та відкривають по них вогонь.

Камери спостереження зафіксували, як російські солдати розграбовують салон. У цей час Леонід Пляц ще був живий. На відео показано, як він із зусиллям встає на ноги, зав'язує щось схоже на джгут на стегно та рухається до сторожового посту.

Увага! Відео, оприлюднене нижче, може шокувати (18+)

Він бере телефон, щоб викликати допомогу. До нього вирушають добровольці, але вони не встигають врятувати чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: