В невизнаній «ЛНР» родичі примусово мобілізованих виходять на протести

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Цього тижня у тимчасово окупованій Луганській області відбулися стихійні акції протесту: на вулиці вийшли родичі примусово мобілізованих на війну проти України мешканців самопроголошеної «ЛНР».

Про це повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ.

Протести пройшли упродовж 16-17 травня. Зокрема родичі примусово мобілізованих до лав російської армії вийшли на акції у Луганську та Ровеньках із вимогою - повернути чоловіків додому.

До слова, про це заявили й в українській воєнній розвідці. Дружини та родичі солдат протестували поблизу прокуратури та військкоматів. Прийшли близько 700 осіб.

після лікування поранень та контузій так звані бойовики із самопроголошеної «ЛНР» отримують виписки, в яких зазначені хвороби, які не передбачають компенсаційних виплат.

«Це викликає гостре відчуття несправедливості з боку місцевого населення «ЛНР» навіть не зважаючи на нарощування пропаганди з боку рф. Враховуючи безповоротні втрати 2 армійського корпусу ЗС рф (саме в ньому служать «мобілізовані» з території «ЛНР»), ситуація щодо підтримки та сприйняття місцевим населенням війни та подальшої мобілізації значно зменшується», - вважають в українській воєнній розвідці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: