На "Юності" діти-переселенці зіграли в регбі

photo1653061493 (7)

У Львові сьогодні, 20 травня, для вимушено переселених дітей влаштували гру в регбі на стадіоні "Юність", що на вул. Болгарській, 4. Участь у грі разом із вихованцями регбійного клубу "Сокіл" взяло десятеро дітей із Донецької, Луганської та Київської областей.

Регбійну гру організували Федерація регбі Львівщини та Управління молоді та спорту Львівської ОВА.

"Ми організовуємо активне дозвілля для дітей з міст, де відбуваються активні бойові дії, щоб вони відчули, що життя триває попри війну в Україні. Діти постійно зайняті, хтось іде на малювання, хтось на регбі, хтось на інші гуртки. Сім'ї деяких дітей залишились в містах, де триває війна, тому ми намагаємося їх тут розрадити, зайняти дозвіллям, зокрема знайомимо з різними видами спорту", - розповіла керівниця відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту ЛОВА Ольга Козій.

Віце-президент Федерації регбі Львівщини Юрій Грабовський сказав, що федерація готова проводити такі регбійні матчі надалі.

"Діти дуже старанні, у них все добре виходить. Я б хотів, щоб старші у них навчалися любити спорт та рух",- підсумував Юрій Грабовський.

Після гри дітям вручили нагороди та смаколики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: