П'ятеро поранених та один загиблий: окупанти обстріляли Донеччину

283951932_377437277752445_7695673846807692255_n

Упродовж 23-24 травня представники незаконних збройних формувань «ДНР» обстрілювали населені пункти Донецької області. Через це є загиблі та поранені мирні мешканці.

Про це повідомили у Офісі Генпрокурора України.

Там зазначають, що окупанти застосовували ракети та артилерію, обстрілялвши Краматорськ, Покровськ, Торецьк та інші міста і села.

Упродовж 23-24 травня нинішнього року окупаційні війська рф та представники самопроголошеної «ДНР» обстріляли з артилерійської зброї Нью-Йорк та Щербинівку, Торецьк Бахмутського району та Калинове Краматорського району, у якому від осколкових поранень загинув чоловік.

У середу, 25 травня, загарбники вдарили по Покровську. Поранення різного ступеню тяжкості отримали п'ятеро цивільних осіб, пошкоджено будівлю та майно місцевого підприємства. За попередніми даними, обстріл міста відбувся, у тому числі, із застосуванням крилатої ракети типу «Іскандер».

Також цього дня росіяни відкривали вогонь по Краматорську, внаслідок чого пошкоджено декілька приватних будинків, зруйновані два під’їзди у недобудованій багатоповерхівці, ще у двох житлових багатоквартирних будинках пошкоджено вікна та балкони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: