Порошенка таки випустили з України, - ЗМІ

poroshenko
Фото з архіву редакції. Автор: Микита Печеник

П'ятому президентові України та лідерові «Європейської солідарності» Петрові Порошенку вдалось перетнути державний кордон з Польщею. Напередодні із такою заявою він звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського.

Про це у понеділок, 30 травня, повідомляє Українська правда, посилаючись на співрозмовника в правоохоронних органах.

Порошенку вдалось покинути Україну з третьої спроби. Видання пише, що п'ятому президетові та його супроводу дозволили виїхати з країни вранці 30 травня.

Нагадуємо, після двох невдалих спроб перетнути держкордон України, Петро Порошенко звернувся до президента України Володимира Зеленського.

Перший зазначив, що він не зміг виїхати у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО. А наразі він намагатиметься виїхати до Роттердама на Конгрес та Саміт Європейської народної партії. За словами п'ятого президента, він має офіційне запрошення від президента Європейської народної партії, а також оформлене відрядження, яке підписав спікер Верховної Ради.

27 травня Порошенка не пропустили через держкордон на пункті пропуску «Рава-Руська». У ЄС тоді заявили, що прикордонники «верзли якусь нісенітницю про підроблене чи скасоване розпорядження», а керівництво фракції весь вечір намагалося зв’язатися з головою Верховної Ради, «щоби зрозуміти, що відбувається».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: