Мешканці Мелітополя залишилися без зв'язку з рідними

Screenshot_20220602-083012_Chrome

Мешканці Мелітополя, які купили сім-карти російського оператора, можуть дзвонити тільки по місту, на номери українських операторів дзвінки не проходять.

Про це повідомляє РИА Мелітополь.

"У тимчасово окупованому Мелітополі життя містян перетворилося на щоденний пошук того, хто встиг купити сім-карту незрозумілого російського оператора. Телефонувати за допомогою цього оператора містяни не можуть на Київстар, Водафон та номери інших українських операторів"- йдеться у повідомленні.

Як розповідає один з жителів, Ігор: "Ми з цими картками можемо зателефонувати лише одне одному містом. Більше того, швидкість інтернету цього провайдера така низька, що доводиться виходити в центр міста на проспект Б. Хмельницького або 50-річчя Перемоги та шукати точку, де цей інтернет ловить. У приватному секторі передзвонити з цією карткою в WhatsApp, телеграм, вайбер не виходить.

Я виїхав у центр міста, дістав телефон – і до мене одразу почали підбігати люди й просити дати можливість передзвонити рідним. Люди просто без зв'язку залишились".

Батько Ігоря – пенсіонер, він вистояв довгу чергу та купив на свій паспорт 5 сім-карт по 75 грн та роздав дітям та онукам.

Тепер картки продають уже по 200 грн і вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: