Щоб підняти ставки у переговорному процесі, у рф заговорили про запровадження смертної кари для українських військових

путін
фото з відкритих джерел.

Країна-агресорка запустила нову лінію інформаційної війни щодо запровадження «смертної кари для українських військових». Це є нічим іншим, як грою на підняття ставок у переговорному процесі, вважає радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Про це він повідомив у п'ятницю, третього червня.

«На жаль, на відміну від ядерної загрози, яка є чистим блефом, ця інформаційна хвиля дуже небезпечна для всіх нас. Чого добиваються росіяни? Їм потрібно підняти ставки в переговорному процесі», - каже він.

І додає, що лінія щодо того, що так званий суд «ДНР» вирішив таким чином і що росія не може втрутитися у ці процеси, може стати однією з домінуючих

«Правда, це ламає плани по швидкій анексії, але відтяжка цього процесу на кілька місяців не є критичною для рф», - вважає Денисенко.

росіянам потрібно своєму виборцю, а також на інформаційних ринках Індії, Китаю, Близького Сходу тощо, показати «картину воєнних злочинів українців» і перебивати тему звірств у Бучі, додає представник відомства, мовляв їм потрібно «пояснювати виборцю, що вони так довго роблять в Україні. І однією з ліній пояснень стане підігрівання ненависті до «укрофашистів».

«Судячи з усього, у відносно короткий період часу буде ухвалено кілька рішень про страту наших військовослужбовців (хоча зі стратами будуть тягнути). І далі росіяни почнуть гру на підняття ставок, розуміючи, що в Україні почнеться серйозна зрадофільна дискусія», - каже він, додавши, що українці повинні бути морально готовими до такого розвитку подій і вже нині продумувати алгоритм реакцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: