Спікер парламенту Угорщини заявив про "психічні проблеми" Зеленського

1602842234_16028348323344946103_1000x669

Спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер висловив думку про "психічні проблеми" у президента України Володимира Зеленського через те, що він рішуче, іноді жорстко просить партнерів про підтримку.

Як повідомляє "Європейська правда", його коментар з інтерв’ю до Дня національної єдності Угорщини наводить 444.hu.

Кевер заявив, що не пригадує зі своїх спостережень за міжнародною політикою, щоб колись лідер країни, яка потребує допомоги, так "піднімав голос проти когось", як це робить Володимир Зеленський, не тільки звертаючись до офіційного Будапешта, а й канцлера Німеччини."Зазвичай той, хто потребує допомоги, просить про це чемно - звісно, наполегливо, але просить, а не вимагає чи погрожує. Погрожують ворогам, а не тим, кого хочуть мати друзями. Тут якась особиста психічна проблема", - сказав Ласло Кевер. 

Спікер сказав також, що очікує проблем для українських угорців після війни та що "потрібно бути дуже обережними", щоб не дійшло до того, що угорській меншині доведеться зовсім залишити батьківщину. 

В Офісі президента відреагували на образи і згадали про Корюківську трагедію. Відповідне повідомлення з’явилося на Facebook-сторінці заступника глави ОП Андрія Сибіги.

"Народ завжди мудрий і знає віками як відповідати на абсолютно неприйнятні, дикі висловлювання «недополітиків» на кшталт нешановного голови державних зборів Угорщини:

Осла взнаєш по вухах, а дурня — по балачках;

У короткого розуму язик довгий;

Зазвичай такі загострення відбуваються у певні періоди року. З іншого боку епохальні події далеко не регіонального характеру напевно теж є достатнім тригером для такої порослі «політиків»-а ще якщо відгукується зсередини фашиське ДНК. На цій хвилі хотілося б почути оцінку політика про те, як угорські фашисти спалили живцем тисячі людей в чернігівському селі Корюківка -один з найжахливіших злочинів другої світової. Всі угорські солдати-фашисти були «психічно здоровими»?Історія піде вперед, Україна переможе: всі громадяни, які проживають в Україні будуть пишатись нашою державою -а такі «персони» залишаться на смітнику історіі. В цьому сумнівів не маю-хіба що згадають як непорозуміння, яке «підгавкувало» на Президента України, Президента країни героїв, сміливих та вільних людей.І угорський мудрий народ завжди підтримуватиме дружні відносини з українським народом, на відміну від тимчасових політиків", - написав Сибіга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: